Etsimme hammashuollon huippuosaajia! | Coronaria Hammasklinikka

Etsimme huippuosaajia

HAMMASKLINIKKAMME etsivät huippuosaajia

Oletko suun terveydenhuollon kokenut konkari tai nouseva tähti? Tarvitsemme jatkuvasti lisää ammattitaitoisia hammaslääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa – suuhygienistejä, hammashoitajia sekä välinehuoltajia  – positiiviseen, energiseen joukkoomme!

Työtä toiveiden mukaan

Coronaria Hammasklinikka tarjoaa Sinulle työn, jossa toiveesi huomioidaan. Olipa mielessäsi kokopäivätyö vakituisessa paikassa tai yksittäiset työvuorot, meillä pääset vaikuttamaan joustavasti työaikoihisi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut.

Henkilöstötyytyväisyys

Tyytyväisten asiakkaidemme lisäksi myös työntekijämme viihtyvät Coronaria Hammasklinikoilla. Esimerkiksi Oulun ja Kempeleen henkilöstötyytyväisyys vuonna 2016 oli 4,5 asteikolla 1-5.

Meillä hammasklinikalla on lämmin ja iloinen ilmapiiri, työskentely joustavaa, kollegiaalista, innostavaa ja tukea saa aina tarvittaessa. Meiltä löytyy parhaimmat hoitajat, ja joka aamu on mukava tulla töihin.
– Elina, hammaslääkäri Coronaria Hammasklinikka Zeppelin ja Limingantulli

Katso Coronaria Hammasklinikan avoimet työpaikat tai ota suoraan yhteyttä

Mikäli kiinnostuit työmahdollisuuksistamme, ota meihin yhteyttä – kuulemme mielellämme uratavoitteistasi ja työhön liittyvistä toiveistasi. Alta pääset katsomaan kaikki Coronarian avoimet työpaikat, mistä löydät myös suun terveydenhuollon mahdolliset avoimet paikat.

Katso avoimet työpaikat