Eazybreak ja ePassi Hyvinvointi - Coronaria Hammasklinikka

Eazybreak ja ePassi Hyvinvointi

Meillä voit maksaa HAMMASHOITOSI eazybreakilla ja epassilla

Eazybreak ja ePassi Hyvinvointietu ovat kohdennettuja maksutapoja, joita työnantaja voi tarjota työntekijöilleen kohdennettuun käyttötarkoitukseen. Kohdennettu käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi työnantajan kustantama tavanomainen hammashoito, joka on työkyvyn ylläpitämiseen ja sairaudenhoitoon kuuluvaa hammashoitoa. Tavanomaiseen hammashoitoon voi kuulua esimerkiksi hampaiden tarkastukset, reikien paikkaukset ja hammaskiven poisto. Hyvinvointiedulla voit maksaa hammashoidosta, mikäli työterveyssuunnitelmaasi on valittu työnantajan toimesta hammashoito.

Kohdennettu maksuväline on henkilökohtainen, sillä ei voi ostaa lahjakortteja, sitä ei vaihdeta rahaksi eikä sillä maksaessa saa rahaa takaisin.

Mistä tiedän, voinko hyödyntää eazybreakia ja epassia coronaria hammasklinikoilla?

EAZYBREAK

Jotta voit maksaa hammashoidostasi Eazybreakilla, työnantajasi tulee tehdä sopimus hammashoidosta meidän toimipisteemme kanssa Eazybreak verkkopalvelussa. Eazybreakilla on käytössään pilvipalvelu, josta näet mihin käyttötarkoituksiin voit Hyvinvointietua hyödyntää.

Voit lukea lisää Eazybreak Hyvinvointiedusta ja sen käytöstä Eazybreakin nettisivuilta.

EPASSI

Epassi Hyvinvointiedulla voit maksaa hammashoidosta, mikäli työterveyssuunnitelmaasi on valittu työnantajan toimesta hammashoito. Näet ePassi mobiilisovelluksesta mihin käyttötarkoituksiin voit Hyvinvointietua hyödyntää.

Voit lukea lisää ePassi Hyvinvointiedusta ja sen käytöstä ePassin nettisivuilta.