Hammaslääkäri Jyväskylä, keskusta (UUSI!) | Coronaria Hammasklinikka

Jyväskylä

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA JYVÄSKYLÄ
Yliopistonkatu 23, 3. krs.
40100 Jyväskylä
p. 040 186 9514 (ma-pe klo 8–16)
hammasklinikka.jyvaskyla@coronaria.fi

Aukioloajat:
ma-pe 8–16


Ajanvaraus jyväskylän hammasklinikallemme

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Jyväskylään puhelimitse 040 186 9514 aukioloaikojen puitteissa.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 040 186 9514 . Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä
Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksen peruuttaminen tulee tehdä puhelimitse 040 186 9514  arkisin klo 8.00–16.00 välillä. Teethän ajanvarauksen peruutuksen ajoissa, mielellään viimeistään aikaa edeltävänä päivänä!

Sähköposti: hammasklinikka.jyvaskyla@coronaria.fi


Avasimme uuden hammasklinikan syyskuussa Jyväskylän keskustan ytimeen!

Olemme remontoineet ja uudistaneet alkuvuodesta 2020 Yliopistonkatu 23 kiinteistöstä koko 2. ja 3. kerrokset Coronarian terveys- ja hyvinvointipalvelujen käyttöön. Tiloissa on aloittanut toiminnan jo Coronarian Kuntoutus- ja terapiapalvelut. Syyskuussa 2020 avasimme Coronaria Hammasklinikan ja myöhemmin syksyllä avautuu myös Coronaria Uniklinikka.

Rakennuksessa on hissi sekä sähköovi rappukäytävään sekä toimitiloihin. Kansakoulukadulla on maksullisia parkkipaikkoja, sisäpihalta löytyy invapaikka sekä 2 asiakaspaikkaa.

Kun tulet vastaanotolle, sinun ei tarvitse ilmoittautua, kutsumme sinut nimellä. Täytäthän esitietolomakkeen odotustilassa, mikäli olet uusi asiakas. Hammasklinikaltamme saat kaikki suuhygienistin ja hammaslääkärin palvelut ammatitaidolla toteutettuna. Tervetuloa!

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

 
Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

KIRJOITA ARVOSTELU

Asiakkaamme kiittävät
“Kaikki sujui erinomaisesti!”