Hammaslääkäri Kerava | Coronaria Hammasklinikka

Kerava

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA KERAVA
(AIEMMIN TERVEYSTALO SYMPATUM)
Kultasepänkatu 4, 2krs.
04250 Kerava
p. 09 242 0110 (Ajanvaraus: ma-to klo 8–16, pe klo 8–15)
info.kerava@coronaria.fi

Aukioloajat:
ma-to klo 8–20
pe klo 8–15


Tervetuloa hammaslääkärille Keravalle!

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Keravalle puhelimitse numerosta p. 09 242 0110.

Saapuessasi vastaanotolle, istuthan odottamaan odotusaulaan, kutsumme sinut nimellä. Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 09 242 0110. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä
Ajan peruutus

Varatun ajan peruminen tulee tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä puhelimitse numerosta p. 09 242 0110

Toimipaikka tunnettiin ennen Terveystalo Sympatumina

Maaliskuusta 2019 alkaen Sympatum on siirtynyt osaksi Coronariaa. Nykyään Coronaria Hammasklinikka Keravana tunnettu vastaanottomme sijaitsee Keravan keskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Parhaiten pääset paikalle junalla: olemme vain viiden minuutin kävelyn päässä Keravan rautatieasemalta. Lisäksi meiltä löytyy hyvin parkkipaikkoja, mutta muistathan käyttää parkkikiekkoa!

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaamme kiittävät

“Todella ystävällinen palvelu, sekä puhelimessa tilausta tehdessä että itse paikalla käytäessä.”

“Palvelu oli erittäin ystävällistä, välittävää osaavaa. Oli tervetullut olo koko ajan ja tuntui kuin minusta välitettiin kuin ystävästä!”

“Asiakkaan hammaslääkäripelko huomioitiin hyvin.”

“Minua hoitaneet hammaslääkäri ja hammashoitaja olivat aivan mielettömiä. Hammaslääkäritilanteet jännittävät minua, mutta työntekijänne pitivät minusta huolta täydellisesti. Lopputulos myös mahtava. Täysin ensiluokkaista palvelua molemmilta. Lämmin kiitos teille!”