Hammaslääkäri Kotka | Coronaria Hammasklinikka

Kotka

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA KOTKA
Kotkankatu 16 B 42, 5krs.
48100 Kotka
p. 05 215 679
hammasklinikka.kotka@coronaria.fi (ei ajanvarausta)


Ajanvaraus Kotkan hammasklinikallemme

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Kotkaan puhelimitse numerosta p. 05 215 679

Saapuessasi vastaanotolle, istuthan odottamaan odotusaulaan, kutsumme sinut nimellä. Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 05 215 679. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

YTHS asiakas: huomioithan, että ajanvarauksen voi tehdä vasta sen jälkeen kun hammaslääkäri on tehnyt hoidontarpeen arvioinnin ja antanut luvan ajan varaamiselle.

Varaa aika netissä
Ajan peruutus

Varatun ajan peruminen tulee tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä puhelimitse numerosta p. 05 215 679

Tervetuloa hammaslääkärille Kotkan Keskustaan!

toimipaikka tunnettiin ennen hammaslääkärikeskus hymypaikkana

Coronaria Hammasklinikka Kotka on kotkalaisille jo ennestään tuttu paikka, sillä se on aiemmin tunnettu nimellä Hymypaikka. Kimmo Koukkulan vuonna 1998 perustama Hymypaikka Oy siirtyi Coronarialle 3.12.2018 yrityskaupan myötä. Vuonna 1995 hammaslääkäriksi valmistunut Koukkula arvostaa sitä, että Coronariassa katsotaan toimintaa potilaan silmin.

”Loppuen lopuksi kävin useita ketjuja läpi, mutta muut hylkäsin pian. Coronarian ajatusmaailma kohtasi minun ajatusteni kanssa sen suhteen, miten hommat pitää hoitaa. Lisäksi tuntuu, että teillä on Coronariassa hyvä meininki. Coronarialla mennä täysillä markkinoiden ehdoilla, vaan lähestymistapa on inhimillinen eikä liukuhihnatoimintaa. Toki pidetään siitä huolta, että vastaanotto on kannattava. Lisäksi olen iloinen siitä, että käsiä ei sidota toiminnassa liikaa, vaan paikallistasollekin annetaan päätäntävaltaa”, Koukkula kertoo.

Kaikki työntekijät jatkavat hammasklinikalla entiseen tapaan, ja Kimmo Koukkula on Kotkan hammasklinikan vastaava hammaslääkäri. Alkuvuodesta joukkoon liittyy vielä uusi hammaslääkäri.

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu