Hammaslääkäri Kuusamo | Coronaria Hammasklinikka

Kuusamo

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA KUUSAMO
Kaiterantie 8
93600 Kuusamo
p. 040 566 9699  (Ajanvaraus: ma-pe klo 8–16)
hammasklinikka.kuusamo@coronaria.fi

Aukioloajat:
ma-pe klo 8–16
iltaisin ja lauantaisin sopimuksen mukaan


Ajanvaraus Kuusamon hammasklinikallemme

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Kuusamoon puhelimitse numerosta 040 566 9699 aukioloaikojen puitteissa arkisin klo 8.00–16.00.

Saapuessasi vastaanotolle, istuthan odottamaan odotusaulaan, kutsumme sinut nimellä. Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme 040 566 9699. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä

Sähköposti: hammasklinikka.kuusamo@coronaria.fi

Ajan peruutus

Varatun ajan peruminen tulee tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä puhelimitse numerosta 040 566 9699.


Tervetuloa hammaslääkärille Kuusamoon keskustaan!

Coronaria hammasklinikka Kuusamoon on helppo tulla – kaikilla kulkuneuvoilla!

Viihtyisä hammasklinikkamme palvelee keskeisellä paikalla Kuusamon keskustan tuntumassa. Meille on helppo tulla niin kävellen, pyörällä, autolla tai julkisilla. Autolla tullessasi voit pysäköidä auton maksuttomasti Coronaria Hammasklinikalle osoitettuihin autopaikkoihin tai tien viereen.

Coronaria Hammasklinikka Kuusamo odotusaula

toimipaikka tunnettiin ennen hammaslääkärikeskus denturana

Kuusamolaiset ovat vuosikymmeniä käyneet tutussa Denturan hammaslääkärikeskuksessa Kaiterantiellä. Keväällä 2018 Dentura Oy liittyi osaksi Coronariaa ja yrityskaupan myötä myös nimi muuttui Coronaria Hammasklinikka Kuusamoksi. Jatkossa haluamme palvella kuusamolaisia vielä entistä paremmin: vuosikymmenet hienoa työtä tehneet hammaslääkärit ja -hoitajat jatkavat työssään, mutta mukaan saamme myös uusia huippuammattilaisia, minkä myötä palvelutkin laajenevat. Myös aukioloaikoja aiotaan pidentää.

”Pystymme nyt palvelemaan pohjoisuomalaisia asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin. Dentura Oy:llä on Kuusamossa vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen maine, joten sen liittäminen osaksi hammasklinikkaverkostoamme on iso askel eteenpäin. Yhtiön edelliset omistajat ja henkilöstö ovat tehneet upeaa työtä ja olemme iloisia, kun saamme uusia osaajia joukkoomme”, terveysliiketoiminnan tuotantojohtaja Satu Ohukainen toteaa.

» Tutustu henkilökuntaan

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu