Hammaslääkäri Nummela | Coronaria Hammasklinikka

Nummela (uusi!)

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA NUMMELA
(AIEMMIN VIHDIN HAMMASLÄÄKÄRIASEMA )
Käyntiosoite: Keskikuja 4, 03100 Nummela
Postiosoite: Pisteenpolku 4, 03100 Nummela
p. 09 2222 546 (Ajanvaraus: ma-pe klo 8–16)
hammasklinikka.nummela@coronaria.fi

Aukioloajat:
ma-pe klo 9–15
myös torstai-iltaisin!


Tervetuloa hammaslääkärille Nummelaan!

toimipaikka tunnettiin ennen vihdin hammaslääkäriasemana

1.4.2020 alkaen Vihdin hammaslääkäriasema Nummelassa on siirtynyt osaksi Coronariaa. Nykyään Coronaria Hammasklinikka Nummelana tunnettu vastaanottomme sijaitsee Nummelan keskustassa torin kupeessa. Tutut työntekijät jatkavat edelleen toimipaikassa tarjoten hammashoidon palveluja samaan tapaan kuin ennenkin.

”Terveydenhuoltoala muuttuu kovasti ja kaupan myötä omaa vastaanottotoimintaa voi laajentaa, kun on leveämmät hartiat. Pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan laajemmin ja monialaisemmin laadukasta palvelua asiakkaillemme. Coronariassa tärkeää on se, että yrityksen takana on suomalaiset vahvat henkilöomistajat”, Vihdin Hammaslääkäriaseman yrittäjä Mikko Käki kertoo kaupan taustoista.

Ajanvaraus

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Nummelaan puhelimitse numerosta p. 09 2222 546

Saapuessasi vastaanotolle, istuthan odottamaan odotusaulaan, kutsumme sinut nimellä. Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 09 2222 546. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä
Ajan peruutus

Varatun ajan peruminen tulee tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä puhelimitse numerosta p. 09 2222 546

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu