Hammaslääkäri Riihimäki, Prisma (UUSI!) | Coronaria Hammasklinikka

Riihimäki (uusi!)

YHTEYSTIEDOT

CORONARIA HAMMASKLINIKKA RIIHIMÄKI
Etelän Viertotie 2, 11100 Riihimäki (Prisman 2krs.)
p. 040 578 2137  (ma-pe 8–16)
hammasklinikka.riihimaki@coronaria.fi

Aukioloajat:
ma-pe 8–16


Ajanvaraus Riihimäen hammasklinikallemme

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Riihimäelle puhelimitse 040 578 2137 aukioloaikojen puitteissa.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 040 578 2137. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä
Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksen peruuttaminen tulee tehdä puhelimitse 040 578 2137 arkisin klo 8.00–16.00 välillä. Teethän ajanvarauksen peruutuksen ajoissa, mielellään viimeistään aikaa edeltävänä päivänä!

Sähköposti: hammasklinikka.riihimaki@coronaria.fi

 

uusi hammasklinikka Riihimäen Prisman 2. kerroksessa!

Olemme rakentaneet upouuden Coronaria Hammasklinikan Riihimäen Prisman 2. kerrokseen, Kuntokeskus Liikun viereen. Uudet tilat valmistuivat syyskuun 2020 lopussa ja toimipaikka avattiin 12.10.2020. Uudet tilamme ovat täysin esteettömät ja toiseen kerrokseen pääsee hissillä liukuportaiden vierestä.

Kun tulet vastaanotolle, sinun ei tarvitse ilmoittautua, kutsumme sinut nimellä. Täytäthän esitietolomakkeen odotustilassa, mikäli olet uusi asiakas. Hammasklinikaltamme saat kaikki suuhygienistin ja hammaslääkärin palvelut ammattitaidolla toteutettuna. Tervetuloa!

Hammashoitokäynti helposti vaikka ostosten lomassa

Hammaslääkärille Coronaria Hammasklinikka Riihimäelle pääset vaivattomasti sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Aivan naapurissa on Riihimäen asema-aukio, johon saapuvat sekä junat että linja-autot. Prismakeskuksen pihalta löytyy aina maksutonta parkkitilaa. Hammashoitokäynti onnistuu kätevästi vaikka ostosten tai muun asioinnin lomassa!

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

 
Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

KIRJOITA ARVOSTELU

Asiakkaamme kiittävät

“Hoitoon pääsi nopeasti ja sovittu aika piti, eli ei tarvinnut odottaa ylimääräistä aikaa. Lisäksi asiantunteva ja ripeä toiminta.”

“Loistava asiakkaan huomioinen ja palvelu!”

“Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu.”

“Hoitotilanne oli mukava, hammaslääkäri ammattitaitoinen.”

“Todella siisti, viihtyisä odotustila..”