Hammaslääkäri Helsinki, Tilkka | Coronaria Hammasklinikka

Helsinki, Tilkka

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA TILKKA, HELSINKI
Mannerheimintie 164, 2. krs
00300 Helsinki
p. 010 197 035 (Ajanvaraus: ma-pe klo 8–15.30, to klo 19 saakka)
hammasklinikka.tilkka@coronaria.fi

Aukioloajat:
ma-to klo 7.30–20
pe klo 7.30-16
lauantaisin ajanvarauksen mukaisesti

Lue asiakkaiden kokemuksia

Ajanvaraus Coronaria Hammasklinikka Tilkkaan

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Tilkkaan suuhygienistille tai hammaslääkärille puh. 010 197 035 ma-pe klo 8–15.30 sekä torstaisin klo 19 saakka. Vastaanotolle pääsee ma-to klo 7.30–20, perjantaisin klo 7.30-16 ja lauantaisin ajanvarauksen mukaisesti.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammashoitoon kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme 010 197 035. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä
Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksen peruuttaminen tulee tehdä puhelimitse numeroon 010 197 035 ma-pe klo 8–15.30, to klo 19 saakka tai tekstiviestillä numeroon 050 576 1548 24h (vain tekstiviestit). Tekstiviestissä tulee ilmoittaa nimi ja peruutettava aika.

Teethän ajanvarauksen peruutuksen ajoissa, viimeistään varattua aikaa edeltävänä päivänä. Veloitamme peruuttamatta jätetyistä ajoista.

Sähköposti: hammasklinikka.tilkka@coronaria.fi


Tervetuloa hammaslääkärille HELSINGIN TILKASSA!

Coronaria Hammasklinikka Tilkka sijaitsee Helsingissä vuonna 1936 rakennetussa entisessä Tilkan sotilassairaalassa osoitteessa Mannerheimintie 164, 2. kerros. Sisäänkäynti hammasklinikalle tapahtuu Tilkan sairaalan vasemmanpuoleisesta vanhasta pääovesta tornin juurella.

Hammasklinikka sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Hissit ovat aulatilassa sisäänkäynnin jälkeen vasemmalla.

Etsitkö osaavaa hammaslääkäriä Helsingissä? Coronaria Hammasklinikka Tilkassa saat parasta hammashoitoa!

CORONARIA HAMMASKLINIKKA Tilkkaan on helppo tulla – autolla tai julkisilla

Klinikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuon, Meilahden ja Pikku Huopalahden kaupunginosien yhtymäkohdassa. Hammaslääkärille saapuminen on helppoa niin kävellen, pyörällä, omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Autolla pääsee suoraan oven eteen, ja pihalla on pieni maksullinen pysäköintialue sekä talon alla maksullinen parkkihalli, joita hallinnoi Aimo Park. Parkkimaksun voi suorittaa Taskuparkki nimisellä sovelluksella. Tilkan hammasklinikalle pääsee myös kätevästi eri busseilla sekä raitiovaunulla numero 10.

» Tulosta osoitetiedot ja kulkuohje tästä

» Katso Coronarian kaikkien toimipaikkojen sijainti Tilkassa

Monipuolisia hammashoidon palveluja Helsingissä, moderneissa hoitotiloissa

Modernit hoitohuoneet on rakennettu suojeltua miljöötä kunnioittaen palvelemaan asiakkaitamme kaikissa heidän hammashoidon tarpeissaan. Voit tiedustella vapaita aikoja hammaslääkäreillemme ja suuhygienisteillemme puhelimitse tai varaamalla ajan netin kautta.

Tarjoamme monipuoliset hammashoidon palvelut perushammashuollosta erikoishammashoitoon ja suukirurgiaan

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Iloinen ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaa mukavan hammaslääkärikäynnin!

Meille on mukavaa tulla – niin asiakkaana kuin työvuoroonkin! Toimiva työyhteisö ja hyvinvoiva henkilöstö heijastuu luonnollisesti myös onnistuneisiin potilaan kohtaamisiin. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sitoutunutta, ja etsii aidosti optimaalisen vaihtoehdon kullekin asiakkaalle. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeä asia.

Klinikallamme työskentelee rautaisia hammashoidon ammattilaisia, niin hammaslääkäreitä, suuhygienistejä kuin välinehuoltajia. Kaikki hammaslääkärit ja suuhygienistimme palvelevat myös ruotsiksi!

» Tutustu hoitohenkilökuntaamme
» Suun terveyden ammattilainen! Lue lisää työmahdollisuuksistamme ja katso avoimet paikat

Kysy lisää – palvelemme myös lauantaisin!

Kysy lisää palveluistamme ajanvarauksesta, puh. 010 197 035 ma-pe klo 8–15.30, torstaisin klo 19 saakka. Palvelemme myös lauantaisin!

Asiakastyytyväisyys

Coronaria Hammasklinikka Tilkka on saanut asiakastyytyväisyystutkimuksessa arvosanaksi 4,6/5. Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä.

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaamme kiittävät

“Osaavaa ja luotettavaa hoitoa. Hoitotilanteet olivat  niin miellyttävät, kuin hammasvaivan kanssa voi olla. Iso kiitos  koko henkilöstölle!”

“Kaikki asiat otettiin hienosti huomioon!”

“Kävin teillä juurihoidossa. Ensimmäisellä käynnillä sain oikein mukavaa asiakaspalvelua tällaiselle erittäin hammaslääkärikammoiselle. Kerrottiin mitä hammaslääkäri tekee seuraavaksi ja rauhassa odotettiin, että puudutus varmasti tepsii. Tuli luottavainen olo!”

“Erittäin nopea, asiantunteva ja hyvä palvelu. Lisänä iloinen ote työhön! Kiitos!”

“Hammaslääkärini oli erittäin ammattitaitoinen ja osasi toimia myös jännittävän asiakkaan kanssa varsin hyvin. Monen käynnin hoitoprosessi onnistui hyvin, hän kertoi hyvin kattavasti hoidosta yms. Myös asiakaspalvelupisteessä/ilmoittautumisessa oltiin erittäin asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia, on mukava aloittaa hammaslääkärikäynti hymyilevästä ilmoittautumisesta! :)”

“Kävin Tilkassa poistattamassa yläviisurini. Kiitos ihanasta palvelusta sekä hammaslääkärille että hoitajalle. Itse saavuin paikalle kiireessä ja kauhusta kankeana, joten en ollut kovin monisanainen, mutta huoneeseen päästyäni rentouduin heti. On ihan super ihana nähdä noin palvelualtista henkilökuntaa!” -Tiina

“Olen aina saanut erinomaista palvelua Coronarian Tilkan hammasklinikalla. Pelkopotilaana uskallan tulla teille käynnille pelosta huolimatta. Pelkoni on aina otettu huomioon ja tosissaan. Hoito on tehty minun ahdistuneen tahtini mukaan. Toivoisin voivani kaikki käynnit käydä teillä Coronarialla 🙂”-Laura

Ihanan mukava ja rennon ystävällinen henkilökunta, lääkäri ja hoitaja! Oli ilo käydä ja käyn jatkossa myös.

Hoitohenkilökunnan asiakaspalvelun ja ammattitaidon taso erittäin korkea. 🙂