Hammaslääkäri Kempele, Zeppelin | Coronaria Hammasklinikka

Kempele, Zeppelin

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA ZEPPELIN, KEMPELE
Zeppelinintie 1, 90450 Kempele (Kauppakeskus Zeppelin, 2krs.)
p. 010 197 031 (Ajanvaraus: ma-pe klo 8–20)
hammasklinikka.zeppelin@coronaria.fi

Aukioloajat
ma-to klo 8–20
pe 8–16
lauantaisin sopimuksen mukaan

Lue asiakkaiden kokemuksia

Ajanvaraus Kempeleen Hammasklinikalle

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan hammashoitajalle, suuhygienistille tai hammaslääkärille Coronaria Hammasklinikka Zeppelinissä puh. 010 197 031.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammashoitoon kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme 010 197 031. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netin kautta.

Varaa aika netissä
Ajanvarauksen peruuttaminen

Ajanvarauksen peruuttaminen tulee tehdä puh. 010 197 031. Teethän ajanvarauksen peruutuksen ajoissa, mielellään viimeistään aikaa edeltävänä päivänä!

Sähköposti: hammasklinikka.zeppelin@coronaria.fi


Tervetuloa hammaslääkärille Coronaria Hammasklinikka Zeppeliniin!

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin 2.9.2019 alkaen. Emme kuitenkaan karanneet kauas, vaan upeat, uudet ja täysin remontoidut tilamme sijaitsevat edelleen Zeppelinin 2. kerroksessa, vain n. 50 metrin päässä aiemmasta sijainnista. Olemme nyt lähempänä keskusaukiota, rullaportaiden vieressä, jolloin meille pääsee jatkossa entistäkin helpommin!

Hammashoitokäynti helposti vaikka ostosten lomassa

Coronaria Hammasklinikka Zeppelin sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kempeleessä, n. 25 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Pääset paikalle helposti sekä omalla autolla että Kempeleeseen liikennöivillä paikallisbusseilla. Kauppakeskus Zeppelinin pihalla on keskuksessa asioiville tarjolla runsaasti ilmaista parkkitilaa. Hammashoitokäynti onnistuu siis kätevästi vaikka ostosten tai muun asioinnin lomassa!

Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, Svea-laskunEazybreak ja e-Passi hyvinvointiedun, sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä

Coronaria hammasklinikka Zeppelinin monipuoliset palvelut

Hammasklinikaltamme saat perushammashoidon ja suuhygienistin palvelut sekä erikoishammashoidon palveluita, kuten paikkaus- ja juurihoitoa. Soita rohkeasti ajanvaraukseemme puh. 010 197 031 ja kysy lisää palveluistamme!

Tarjoamme monipuoliset hammashoidon palvelut perushammashuollosta erikoishammashoitoon ja suukirurgiaan.

» Tutustu hoitohenkilökuntaamme
» Suun terveyden ammattilainen! Lue työmahdollisuuksistamme ja katso avoimet paikat

Asiakastyytyväisyys

Coronaria Hammasklinikka Zeppelin on saanut asiakastyytyväisyystutkimuksessa arvosanaksi 4,7 asteikolla 1-5. Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaamme kiittävät

“Henkilökunta sopivan rempseää, hoitovaiheiden kertominen asiakkaalle kiitettävää ja asiakkaan huomioiminen huippua!”

“Parasta hammashoitoa. Kiitos!”

“Kiitos! Hammaslääkärikammo katosi. En vaihda enää koskaan kunnalliseen hammashoitoon.”

“Sain selkeät ohjeet ja palvelu oli kiireetöntä.”

“Koskaan ei ole ollut hammaslääkärissä näin mukavaa. Hauska ja rento henkilökunta.”

“Olen kärsinyt vuosia hammaslääkäripelosta. Vieläkään se ei täysin ole poistunut, mutta entiseen paikkaan verrattuna Coronaria Hammasklinikka Kempeleeseen on paljon helpompaa tulla. Hammaslääkäri on varmasti maailman helläkätisin ja rauhallisin. Koko henkilökunnan palvelu on niin ystävällistä ja palvelualtista, että käynnistä jää aina hyvä fiilis. Vastaanotolla on mukava rauhallinen tunnelma, joka myös rauhoittaa tämmöistä pelkääjää. Asiakasta kuunnellaan ja hoito toteutetaan häntä huomioiden.
Kiitos ihan valtavan paljon huippuhyvästä hammashoidosta! -Tiina

“Nopeus, iloinen ja ystävällinen palvelu. Jäi hyvä mieli niin työn tuloksesta kuin kohtaamisesta kokonaisuudessaan.”